Serveis

Consultoria

Assessorament i consultoria . Treballem amb el proveïdor que millor s’adapti a les teves necessitats, per exemple: Google Cloud, Amazon, Azure, Acens, OVH o a la nostra infraestructura en alta disponibilitat de ISP ubicada a CATNIX punt neutre a Barcelona.

Migracions al cloud

Traspassem les teves aplicacions al núvol de forma ràpida , senzilla i amb les màximes garanties independentment de la mida del teu projecte. Disposem de solucions per tot tipus de migracions.

Manteniments

Serveis de manteniment a mida. Contracte el servei de manteniment que més encaixi amb la teva empresa. Mantenim proactivament la teva plataforma amb suport: 24 hores, 7 dies la setmana, 365 dies l’any.

Devops

Estalvia temps! Ens fem càrrec de totes les operacions relacionades amb les Tecnologies de la Informació per tal que et puguis focalitzar en el desenvolupament del teu producte o servei.

Serveis Gestionats

Possibilitat d’escollir el servidor amb servei gestionat associat en el moment de la compra.

Auditories de seguretat

Analitzem la teva infraestructura ,detectem les vulnerabilitats i fem testos d’intrusió per tal que puguis conèixer els teus punts febles.

Monitoritzacions

Implementem a la teva plataforma instruments de monitorització automàtics o supervisats activament. Tenim experiència amb eines com Zabbix ,Cacti, Nagios o Graphite.

Solucions de Contingència

Dissenyem el teu pla tecnològic per donar continuïtat al teu negoci i garantir les operacions de la teva empresa. Desenvolupem el teu projecte a mida per tal d’afrontar recuperacions en cas de desastre (Disaster Recovery, DR).